Monday, September 4

Jom tengok Running Man

Image result for running man
For those yang minat tengok running man, jom tengok dekat website KISS ASSIAN
Sebabnya dekat sini semua episode ada. Dari episode 1 hingga lah yang paling latest iaitu episode 366. Sebabnya, kalau korang tengok dekat youtube tak banyak dah full episode running man. Itu pun banyak scene yang bergabung. 

Sekarang ni Atin memang layan dekat website KISS ASSIAN je. Senang sebab semua ada dekat situ. Tinggal line korang jela kena lajuu. hehe. Baru laa syiok tengok. 

Tapi tu lah, since PD running man asyik bertukar dan Gary pon dah lama left dari RM, kureng sikitlah tengok. Asyik episode makan-makan je. Huhu. Tapi tu dulu lah lepas sebab mogok Gary left

Then, lately ni Atin selalu  juga layan running man. Nak isi masa lapang katanya. Hehe.Tengok pun episode yang lama-lama. Ada juga tengok yang baru. Not bad laa dengan adanya member baru 
dua orang tu ( Soo Min dengan sorang laki tu, tak ingat nama dia). Haha. 

Nota kaki- Atin beritahu je untuk sesiapa yang belum tahu. Yang dah tahu tu, diam-diam jela ye. No kecam-kecam ok? Hee. Dannn Atin bukan kpopers tau. Just layan running man je. Lagu, drama, filem diorang memang lah Atin tak follow. Huhu
Jumpa lagi korang :)

No comments: